Mbulesa për karikimin e automjeteve elektrike

Me popullaritetin e automjeteve elektrike, kërkesa për shtylla karikimi po rritet gjithashtu, dhe kërkesa për kafazin e tyre po rritet natyrshëm.

Kutia e grumbullit të karikimit të kompanisë sonë zakonisht është bërë nga materiale me rezistencë të lartë, si çeliku ose aliazh alumini, për të siguruar që ajo të ketë forcë dhe qëndrueshmëri të mjaftueshme strukturore.Rrethimet zakonisht kanë sipërfaqe të lëmuara dhe forma të thjeshta për të përmirësuar estetikën e tyre të përgjithshme dhe për të zvogëluar rezistencën e erës.

Në të njëjtën kohë, kutia do të adoptojë gjithashtu një dizajn të papërshkueshëm nga uji dhe të mbyllur për të siguruar funksionimin normal të grumbullit të karikimit në kushte të ndryshme të motit.Predha ka gjithashtu një funksion rezistent ndaj pluhurit për të parandaluar hyrjen e pluhurit dhe mbeturinave në brendësi të grumbullit të karikimit dhe për të mbrojtur funksionimin e sigurt të pajisjeve të brendshme.Predha do të marrë gjithashtu parasysh nevojat e sigurisë së përdoruesit, të tilla si vendosja e një bllokimi sigurie ose një pajisje kundër vjedhjes në guaskë për të parandaluar operimin ose vjedhjen e personelit të paautorizuar.

Përveç funksionalitetit dhe sigurisë, guaska e grumbullit të karikimit mund të personalizohet dhe personalizohet gjithashtu sipas skenarëve dhe mjediseve të ndryshme.

Mbulesa për karikimin e automjeteve elektrike-02