Куќишта за полнење на електрични возила

Со популарноста на електричните возила, побарувачката за купови за полнење исто така се зголемува, а побарувачката за нивните куќишта природно се зголемува.

Куќиштето на купот за полнење на нашата компанија обично е направено од материјали со висока цврстина, како што се челик или легура на алуминиум, за да се осигура дека има доволна структурна цврстина и издржливост.Куќиштата обично имаат мазни површини и рационализирани форми за да ја подобрат нивната севкупна естетика и да ја намалат отпорноста на ветерот.

Во исто време, куќиштето ќе усвои и водоотпорен и запечатен дизајн за да обезбеди нормално функционирање на купот за полнење под различни временски услови.Школката има и функција отпорна на прашина за да спречи прав и остатоци да навлезат во внатрешноста на купот за полнење и да го заштити безбедното работење на внатрешната опрема.Школката, исто така, ќе ги земе предвид безбедносните потреби на корисникот, како што е поставување безбедносна брава или уред за заштита од кражба на школка за да се спречи неовластен персонал да работи или краде.

Покрај функционалноста и безбедноста, обвивката на купот за полнење може да се приспособи и персонализира според различни сценарија и средини.

Куќишта за полнење на електрични возила-02