Апликација сектор

Нашата компанија

Производител на прецизна метална измислица и дизајн со 13 години искуство

Dongguan Youlian Display Technology Co., Ltd. е прецизен производител на метали кои интегрираат услуги за истражување и развој и инженерска технологија. и технологија за измислување тестирана во битка и автоматизација-во исто време, можеме да прифатиме OEM, ODM.Тоа ќе им помогне и на вашата крајна линија и временската рамка.

Нашите производи се користат во податоци, комуникација, медицинска, национална одбрана, електроника, автоматизација, електрична енергија, индустриска контрола и други полиња, а ние ја освоивме вашата доверба и поддршка со сигурен квалитет и задоволителна услуга.

Youlian е подготвен да соработува сесрдно со колегите од сите сфери на животот дома и во странство за меѓусебна корист и да создаде подобра иднина заедно!

за нас
 • Години

  Прецизен лим
  Искуство за прилагодување

 • +

  Професионален и технички персонал

 • Површина на фабриката

 • Проектот искуство

 • Фабрика01
 • Фабрика 01 (6)
 • Фабрика 01 (5)
 • Фабрика 01 (4)
 • Фабрика 01 (3)
 • Фабрика 01 (2)
 • Фабрика 01 (1)

Нашата фабрика

Опремата и можностите што треба да ги има постројката за производство на метали

И сакате можности?Добивме.Од 2010 година, повеќе од 30.000 квадратни метри современи фабрички згради на метална измислица и повеќе од 100 професионални и технички персонал, а нашата скала исто така се шири, способна за долгорочна метална прецизност.

Со употреба на ласери со влакна со влакна со кула, роботски и рачни заварувачки ќелии, автоматски машини за удирање, автоматизирани панели на панели, CNC сопирачки со мулти-оски за печатот, премачкување во прав, обработка, обработка, завршна обработка, склопување и сè помеѓу нив.Додадете ја нашата врвна контрола на квалитетот, ISO сертификација, брзо производство на можности и оддел за испорака од светска класа.

 • 2010 година

  Основана во

 • 30.000

  Фабричка област

 • 100

  Технички персонал

Види повеќеFACTORY_BTN01

Нашиот основач

Приказната за воспоставувањето на фабриката за производство на прецизни метали

Бидејќи ја напуштил студијата кога бил млад, тој работи како општ работник во тајванската фабрика под воведување на своите пријатели, но тој не е подготвен да го помине својот живот на таков обичен начин.

Досега, тој е во металната индустрија веќе 25 години, и ја посвети својата младост на лим метал, што го покажува неговото длабоко искуство.

 • Дизајн

  Дизајн

  Тој може да помогне во структурниот дизајн, да произведува цртежи и предлозите за дизајн засновани на целните цени без да се изгуби функционалноста.
 • Сервис

  Сервис

  Затоа, можете да уживате во нашите услуги кога ќе нарачате со нас за прилагодување и дизајнирање според вашата целна цена за да го обезбедите вашиот максимален бен-ефект.

Што правиме ?

Главно сме ангажирани во метални шасии и ормани во различни сценарија, како што се комуникациска индустрија, електрична индустрија, интелигентна индустрија, обвивка за медицински систем, обвивка за финансиска опрема, обвивка за енергетска опрема, обвивка за автоматизација, кабинет за полнење купови, итн. можеме да произведеме;Не е важно дали нема цртежи, имаме CAD инженери за да дизајнираме цртање.

Нашиот процес на производство на прецизност метал е како што следува, секој процес е наведен, прво работилницата за обработка на лим, потоа работилницата за прскање и конечно работилницата за склопување.

Секој од нашите процеси ќе помине низ строги инспекции, и само кога нема проблем во конечниот инспекција, пакетот ќе се испорача.

Можности

Дистрибуција на клиенти

Клиентите на нашата компанија главно се дистрибуираат во Соединетите држави (42%), Јапонија (20%), Велика Британија (5%), Франција (4%), Германија (6%), Виетнам (5%), Русија (4 %), Јужна Кореја (5%), Саудиска Арабија (4%) и Јужна Африка (5%)

index_customer_img01
 • dingwei01
  Соединетите држави (42%)

  Соединетите држави (42%)

 • dingwei01
  Обединетото Кралство (5%)

  Обединетото Кралство (5%)

 • dingwei01
  Саудиска Арабија (4%)

  Саудиска Арабија (4%)

 • dingwei01
  Франција (4%)

  Франција (4%)

 • dingwei01
  Јапонија (20%)

  Јапонија (20%)

 • dingwei01
  Јужна Африка (5%)

  Јужна Африка (5%)