Sektor Aplikasi

Perusahaan kami

A Produsén Precision Metal Fabrikasi jeung DesignWith 13 Taun Pangalaman

Dongguan Youlian Display Technology Co., Ltd. nyaéta Produsén Logam Precision ngahijikeun jasa panalungtikan sareng pamekaran sareng téknologi rékayasa. Kami mawa posisi industri anu nguntungkeun (kalayan ukuran sareng skalabilitas), hubungan pasar anu unggul, staf sareng insinyur anu pangsaéna dina bisnis, jeung téhnologi fabrikasi perang-dites jeung automation,Dina waktu nu sarua, urang bisa nampa OEM, ODM.éta bakal ngabantosan garis handap sareng garis waktos anjeun.

Produk kami dianggo dina data, komunikasi, médis, pertahanan nasional, éléktronika, otomatisasi, kakuatan listrik, kontrol industri sareng widang anu sanés, sareng kami parantos kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan anjeun kalayan kualitas anu dipercaya sareng jasa anu nyugemakeun.

Youlian daék cooperate wholeheartedly kalawan kolega ti sagala lapisan kahirupan di imah jeung di mancanagara pikeun kapentingan silih tur nyieun hareup hadé babarengan!

tentang Kami
  • Mangtaun-taun

    Precision Lambaran Metal
    Pangalaman kustomisasi

  • +

    Tenaga Profesional sareng Téknis

  • Wewengkon Pabrik

  • Pangalaman Proyék

  • pabrik01
  • pabrik01 (6)
  • pabrik01 (5)
  • pabrik01 (4)
  • pabrik01 (3)
  • pabrik01 (2)
  • pabrik01 (1)

Pabrik kami

Alat-alat sareng Kamampuhan Anu Kudu Mibanda Pabrik Pabrikan Logam Precision

Sareng anjeun hoyong kamampuan?Urang meunang 'em.Kusabab 2010, leuwih ti 30.000 méter pasagi wangunan pabrik modern fabrikasi logam jeung leuwih ti 100 tanaga profésional sarta teknis, sarta skala urang ogé ngembangna, sanggup lila ngajalankeun fabrikasi precision logam.

Kalawan ngagunakeun laser serat munara-fed, sél las robotic jeung manual, mesin punching otomatis, benders panel otomatis, CNC multi-sumbu pencét rem, palapis bubuk di-imah, machining, pagawean, assembly, sarta sagalana di-antara.Tambihkeun kadali kualitas anu paling luhur, sertifikasi ISO, kamampuan produksi gancang, sareng jabatan pengiriman kelas dunya.

  • 2010

    Didirikeun di

  • 30.000

    Wewengkon pabrik

  • 100

    tanaga teknis

Tempo deuipabrik_btn01

Pangadeg urang

Carita Ngeunaan Ngadegna Kevin Pabrik Pabrikan Precision Metal

Kusabab anjeunna ninggalkeun pangajian nalika anjeunna ngora, anjeunna parantos damel salaku pagawé umum di pabrik Taiwan di handapeun perkenalan babaturanana, tapi anjeunna henteu daék nyéépkeun hirupna ku cara biasa.

Sajauh ieu, anjeunna geus di industri logam pikeun 25 taun, sarta anjeunna geus dedicated nonoman-Na pikeun lambar logam, nu nembongkeun pangalaman profound na.

  • Desain

    Desain

    Anjeunna tiasa ngabantosan desain struktural, ngahasilkeun gambar, sareng usulan desain dumasar kana harga target tanpa kaleungitan fungsionalitas.
  • Palayanan

    Palayanan

    Ku alatan éta, anjeun bisa ngarasakeun jasa kami mun anjeun nempatkeun hiji urutan kalawan kami pikeun customization, sarta desain nurutkeun target harga anjeun pikeun mastikeun kauntungan maksimum Anjeun.

Naon Urang?

Urang utamana kalibet dina chassis logam jeung cabinets di sagala rupa skenario, kayaning industri komunikasi, industri listrik, industri calakan, sistem médis casing, parabot finansial casing, parabot énergi casing, automation parabot casing, ngecas tihang kabinét, jsb Ngan nyadiakeun gambar, urang bisa ngahasilkeun;Henteu janten masalah upami teu aya gambar, urang gaduh insinyur CAD pikeun ngarancang gambar.

Prosés manufaktur logam precision kami nyaéta kieu, unggal prosés didaptarkeun, mimiti workshop processing lambar logam, lajeng workshop nyemprot, sarta tungtungna workshop assembly.

Masing-masing prosés urang bakal ngaliwat pamariksaan anu ketat, sareng ngan ukur nalika teu aya masalah dina pamariksaan ahir pakét bakal dikirim.

Distribusi Palanggan

Konsumén parusahaan urang utamana disebarkeun di Amérika Serikat (42%), Jepang (20%), Britania Raya (5%), Perancis (4%), Jérman (6%), Vietnam (5%), Rusia (4). %), Koréa Kidul (5%), Arab Saudi (4%), jeung Afrika Kidul (5%)

index_customer_img01
  • dingwei01
    Amérika Sarikat (42%)

    Amérika Sarikat (42%)

  • dingwei01
    Britania Raya (5%)

    Britania Raya (5%)

  • dingwei01
    Arab Saudi (4%)

    Arab Saudi (4%)

  • dingwei01
    Perancis (4%)

    Perancis (4%)

  • dingwei01
    Jepang (20%)

    Jepang (20%)

  • dingwei01
    Afrika Kidul (5%)

    Afrika Kidul (5%)