Rast

Prodhimi i metaleve me precizion Youlian eksportohet në vende të ndryshme.Më poshtë janë disa pamje ekrani të bisedave partnere të transaksioneve.Konsumatorët në Shtetet e Bashkuara përbëjnë një pjesë të madhe.Partnerët që kanë bashkëpunuar me ne të gjithë na kanë vlerësuar dhe janë shumë të kënaqur me shërbimet tona.

Për shembull, Rogers nga MB duhet të blejë 10,000 copë kabinete.Normalisht, duhen 90 ditë për të përfunduar prodhimin, por klienti tha se koha e dorëzimit është shumë e shkurtër dhe koha e prodhimit mund të jetë vetëm 50 ditë.Asnjë prodhues nuk mund ta ndihmojë atë të zgjidhë këtë problem.Më vonë, Rogers pa informacionin e kompanisë sonë në faqen e internetit dhe na kontaktoi për të pyetur nëse mund ta ndihmonim atë të zgjidhte këtë problem.Departamentet tona të ndryshme mbajtën një takim për të diskutuar dhe përmirësuar bashkëpunimin midis departamenteve të ndryshme, dhe në fund përfunduan prodhimin brenda 45 ditëve.Rogers është shumë mirënjohës që ne mund të prodhojmë dhe dorëzojmë në një kohë të shkurtër, dhe të na japë shumë projekte.

Parimi ynë i shërbimit është të përmbushë të gjitha nevojat e klientëve dhe të zgjidhë të gjitha problemet për klientët.Ne besojmë se vetëm duke ditur të empatizojmë, të bëjmë sugjerime për klientët dhe të projektojmë zgjidhje, mund të shkojmë më tej!

  • rasti 2 (9)
  • rasti 2 (8)
  • rasti 2 (7)
  • rasti 2 (6)
  • rasti 2 (5)
  • rasti 2 (4)
  • rasti 2 (3)
  • rasti 2 (2)
  • rasti 2 (1)